A menetrend a következő: Te elkészíted a gyönyörű munkát a tőled várható legjobb minőségben, készítesz egy csodálatos fotót igazán klassz elrendezéssel, beállítással, megvilágítással, feltöltöd az oldalra, jóváhagyás után elárulhatod ország világ előtt melyik a te munkád és gyűjtheted a lájkokat. A verseny lezárása után izgulsz éjszakákon át várva az eredményhirdetést. Aztán ha minden jól megy átveheted az elismerést!
November 3. éjféltől – A KÉPET IDE TÖLTHETED FEL!>> OPEN DAY (www.openday.hu)
Feltétel: A pályamunka fotóján legalább egy Gold Nails logózott termék szerepeljen! (kivéve reszelő!)
A terméket kiválaszthatod és megrendelheted online: webáruházunkban – www.goldnails.eu/uzlet

A körmök díszítése, megépítése, modell kéz állapota
Ügyelj arra, hogy a modell bőre egészséges legyen, sérülésektől mentes, ápolt.
Olyan formájú és hosszúságú körmöt készíthetsz, amilyet szeretnél, a lényeg, hogy precízen legyen megépítve és azonnal beazonosítható legyen.
Felhasználhatsz bármilyen műköröm alapanyagot az elkészítéshez (porcelán, zselé, akrylgél, géllakk, egyéb színes anyagok)
Francia körmök esetén körömágyhosszabbító anyag használható.
A körmök díszítéséhez bármilyen típusú technikát alkalmazhatsz (matrica, nyomda, festés, 3D díszítés, króm és effekt porok stb.)
Minimum 5 ujj legyen díszítve
Helyes fotózás és elrendezés
Technikai okok miatt csak a fekvő tájolású fotókat tudjuk elfogadni.
Figyelj arra, hogy a kép fókusza a körmökön legyen, azok legyenek élesek, jól láthatóak.
A fotón legalább egy kéz szerepeljen és minimum négy ujj jól látható legyen.
A fotón szerepelhet bármilyen dekoráció a jó ízlés határain belül.
Az elkészített képet tilos retusálni, (körbe vágni, effektekkel vagy kerettel ellátni, feliratozni, logózni, hátteret cserélni, homályosítani, részeket elmaszatolni, eltüntetni, hozzáadni egyéb elemeket, olyan munkálatokat végezni, mellyel a körmöt, körömbőrt, kézbőrt javítva jobb eredményt kapsz) Ennek meglétét szakemberek ellenőrzik.
A képen Gold Nails logó szerepelhet, de ez nem feltétel.
A képen minimum 1db logózott Gold Nails terméknek szerepelnie kell – amely reszelő nem lehet!
Tilos szerepelnie a képen más márkajelzésnek vagy más márkára utaló jelzésnek, vizuális elemnek.
Tilos a képen feltüntetni bármilyen feliratot, jelzést, ami a kép készítőjére, annak kilétére utal!
Értékelés és díjazás
Szakmai értékelés
Elsőkörben a szakmai zsűri ellenőrzi, hogy a beadott versenymunkák megfelelnek-e a kiírásnak. Azok a képek, amelyek nem felelnek meg egyértelműen, diszkvalifikálva lesznek. Ezt követően a zsűritagok kiválasztják azokat a pályamunkákat, amelyek elnyerték a tetszésüket, majd az értékelési szempontok szerint legmagasabb összpontszámot elért munkákat díjazzák.
Értékelési szempontok
Az elkészített munka minősége, kidolgozottsága
Összkép
Témahűség
A munka egyedisége
A fotó minősége
A versenymunkák kiértékelése a nevezési időszak után fog megtörténni. Azoknak a munkáknak, melyek nem feleltek meg a versenyszabályzatnak, folyamatos lesz a kizárása.
Nagyon fontos, hogy igazán jó minőségű és beállítású fotót tölts fel, hiszen abban az esetben, ha azonos pontszámot érnek el a pályamunkák szakmai szempontok alapján, a fotó minősége lesz a döntő szegmens.
Közönségdíj
Az online versenyben lehetővé tesszük, hogy közönségszavazattal is lehessen egy különdíjat elnyerni. Erre a díjra a feltöltött képekre közönségszavazatot lehet gyűjteni lájkokkal. A legtöbb lájkot kapott munka fog nyerni. A lájk gyűjtés ideje alatt érdemes minél több közösségi oldalon megosztani az oldalra feltöltött pályamunka képét.
Figyelem! A szabályzat el nem olvasása nem mentesít annak betartása alól, azt aki ezt figyelmen kívül hagyja, kizárjuk a versenyből!

A pályázat beküldésének módja:
(nincs nevezési díj)
Regisztráció után, az adott felületen töltheted fel a pályamunkát!
A képeket a feltöltési idő alatt minimum 150 dpi felbontásban és legalább 3 MB méretben kell feltölteni a www.openday.hu oldalra. (a weboldalt 11.03 –án aktiváljuk)
Egy versenyző akár több verseny munkát is benyújthat.
A versenyen való részvétel további feltételei:
A fénykép feltöltésével a versenyző elismeri, hogy a szabályzatot elolvasta, a verseny szabályait elfogadja és hozzájárul, hogy adatait (név, település) a verseny szervezője az eredményhirdetéskor megjelenítse.
A fénykép feltöltésével a versenyző a fénykép szerzői jogait önként, ellenszolgáltatás nélkül átadja a Gold Cosmetics Kft.-nek és hozzájárul, hogy a fotót a Gold Cosmetics Kft. a jövőben marketing és egyéb tevékenységekre, online és offline felületeken egyaránt felhasználja.
A beküldött munka nem szerepelhet semmilyen korábbi versenyen. Amennyiben ennek fennállását észrevesszük a versenyzőt kizárjuk a versenyből
A fénykép feltöltésével a versenyző nyilatkozik, hogy amennyiben a képen szereplő modell arca látható, a modell beleegyezik, (kiskorú esetén, szülői nyilatkozat kell) hogy a fotót Gold Cosmetics Kft. közzé tegye, átszerkessze, sokszorosítsa, a jövőben marketing és egyéb tevékenységekre felhasználja.
Szervező jogosult a számítógépes manipulációval növelt közönség szavazatokat nullázni, a verseny tisztaságának megőrzése érdekében.
A versenyszabályzat bármely pontjának be nem tartása esetén a versenyzőt azonnal kizárjuk a versenyből!
A verseny ütemezése
Képek feltöltése: 2019. 11.04 – 12.15.
Közönségszavazás: 2019. 11.04 – 12.30.
Eredményhirdetés: 2020.01.18.
Eredményhirdetés: 2020.01.18.. – Open Day – Szeged, Ünnepélyes díjátadó keretében
Helyszín: hamarosan
Cím:

Figyelem! A jelentkezés regisztrációhoz (díjmentes) kötött!
Regisztrálj az oldalon – (hamarosan aktiváljuk a www.openday.hu oldalt)
Ezután már fel tudod tölteni a verseny munkádat!
Jó munkát, jó versenyzést!
A díjak
A díjazottak az alább felsorolt értékű vásárlási utalványokat nyerhetik el, melyeken Gold Nails Hungary saját márkás termékeiből vásárolhat.
Továbbá minősítő oklevél és kupa.
Nyeremények:
1. Helyezett: 30.000 Ft értékű vásárlási utalvány, oklevél, kupa
2. Helyezett: 20.000 Ft értékű vásárlási utalvány, oklevél, kupa
3. Helyezett: 10.000 Ft értékű vásárlási utalvány, oklevél, kupa
Közönségdíj: 10.000 Ft értékű vásárlási utalvány, oklevél, kupa


A változtatás jogát fenntartjuk. A nyeremények pénzre nem beválthatók. A nyereményeket NEM! postázzuk, személyesen az Open Day rendezvényen vehetők át. Az a helyezett, aki nem jelenik meg az átadó ünnepségen, lemond nyereményéről, és automatikusan az őt követő helyezett lép a helyére.
Gold Cosmetics Kft.